2012. augusztus 6., hétfő

Redemption Cemetery - Grave Testimory

Most is sikerült egy folytatással kezdenem, de egyáltalán nem bántam meg, mert nagyon tetszett. Mostanában általában dicsérgetek, de hát sok a jó játék (szerencsére, mert imádom "őket"). 
Szóval nagyon tetszik. A grafika nagyon szép, főleg a kereső lapoknál, ahol mindig akad 1-2 csavar, további teendő. Nemcsak sima szómegfelelősek vannak közöttük, hanem körvonalasak is, ahol az egyes tárgyak megtalálása egymásra épülő mini tárgyhasználatokból áll össze. A mini játékok ötletesek, szépek, közepes nehézségűek. A tárgyhasználások logikusak, egyértelműek. A segítő holló pedig kimondottan tetszett, nagyon ötletes: időnként ráakadunk egy-egy medálra, mely segítségével hozzájutunk egy kis társra, aki a magasan lévő dolgokat eléri számunkra.
Ez a játék 3 kisebb részjátékból áll (+bonusz), melyek néhány helyszínen összpontosulnak, felesleges mászkálásokra így nem igazán van szükség, mivel megjegyezhetőek az aktuális tennivalók, helyszínek.
Annyira bejött nekem ez a játék, hogy ezután az előző két rész következik, az elsőt már kezdem is magyarosított verzióval.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése